tiistai 16. joulukuuta 2014

Blogihiljaisuus

           Hirmuisen mielelläni kirjoittelisin blogiini edes pari kertaa viikossa, mutta tällä hetkellä se tuntuu miltei mahdottomalta. Vaikka A ei olekaan enää niin paljon kiinni minussa, kuin ensimmäisen kuukauden aikana, vaatii hän edelleen paljon huomiota. Varsinkin viimeisen viikon ajan hän on ollut varsin itkuinen varmaankin hänen saamansa rota-rokotteen vuoksi. Nukahtaessaan hän usein nukkuu maksimissaan puoli tuntia, joten siinä ajassa ei kerkeä paljoa puuhastelemaan. Muutenkin kotona on paljon muita hommia hoidettavana, jotka yleensä menevätkin kirjoittelun edelle.
            Voisi kuvitella, että H:n päästyä töistä minulla olisi ehkä hetki aikaa myös itselleni, mutta valitettavasti näin ei ole. H:lä on nimittäin "pahimmillaan" neljä kertaa viikossa salibandytreenejä ja pelejä iltaisin. Yhteen treenikertaan kuluu kaikkine ajomatkoineen, vaatteiden vaihtoineen ja pesuineen aina 2-2½h. Useimpina päivinä H ei siis ehdi nähdä A:aa kuin hetken ennen treeneihin lähtöään ja juuri treeneistä palattuaan. Monina päivinä tämä "yksinhuoltajuus" tuntuukin hieman raskaalta. Välillä taas minusta tuntuu, että olen hirmuisen itsekäs äiti toivoessani edes puolen tunnin hengähdystaukoa päivässä... tai edes viikossa. En siis missään nimessä tarkoita, ettenkö nauttisi tyttäreni seurasta. Joskus aikaa ei vain tunnu liikenevän edes suihkussa käynnille tai laskujen maksulle. Itse asiassa nyt minun pitääkin jo rientää, sillä tyttäreni heräsi vartin kestäneiltä päiväuniltaan! Kirjoittelen taas ehkä joskus viikon päästä :)

-Massu

2 kommenttia:

  1. Eipä hätiä mitiä. Kyllä me pysytään mukana. Kiitos kivasta blogista. En oo varma oonko aiemmin kommentoinu mutta jonkun aikaa on jo tullu säännöllisesti luettua. Bloglovin on kyllä siitä kätevä että se säilyttää uudet postaukset vaikkei ihan joka päivä tai viikko kerkeisi lukea päivityksiä. Harmi että sovelluksen kautta selatessa ei tule kovin usein kommentoitua kun pitää vaihtaa selaimeen mutta ajattelin jotain pistää. Tsemppiä "yksinhuoltajailtoihin". Toivottavasti kohta helpottaa... Ainakin jonkinlainen joululoma paikallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavasta palautteesta!
      Itse asiassa nyt joulunaika näyttää siinä mielessä lupaavalta, että samme viettää pyhät joulusta uuteen vuoteen ihan perheen kesken. H otti nimittäin välipäiviksi vapaata. Olemme tosin melkein koko ajan reissun päällä, mutta kokonaisena perheenä kuitenkin. Ja kyläillessä varmasti vapaaehtoisia sylittelijöitä ja lapsenhoitajia löytyy yllinkyllin :)
      Kävin pikaisesti piipahtamassa myös Sinun blogissasi. Ilmeisesti Sinäkin odotat pientä lasta syntyväksi ensi keväänä. Oikein paljon tsemppiä ja onnea odotukseesi ja muista antaa itsellesi aikaa <3

      Poista