tiistai 23. joulukuuta 2014

Lahjoja ennen joulua


          A on tässä joulun alla saanut jo jonkin verran lahjoja minun ja H:n tuttavilta ja sukulaisilta. Aivan ensimmäisistä A:n saamista lahjoista kirjoitinkin jo, mutta tässä on vielä joitain omia suosikkejani viimeaikaisista lahjoista.
         Ristiäislahjaksi A sai isovanhemmiltaan pienen enkelikorun. Tyttö ei tietenkään vielä pitkään aikaan voi korua pitää, mutta se on mielestäni silti oivallinen muisto ristiäispäivästä.

Itse sain omaksi kastelahjakseni pikkuruisen sydänkorun, jota sitten olen aikuisena pitänyt kaulassani. Se onkin yksi tärkeimmistä koruistani!
         Pari viikkoa ennen ristiäisiä H:n ystävä S lähetti tytölle pehmeän paketin. S on omien lastensa myötä alkanut ommella veikeitä lastenvaatteita ja nyt hän lähetti tytöllekin pienen vaatepaketin. Kaikki vaatteet ovat kokoa 62.

Hieman ryppyinen body (juuri tullut pesusta, eikä meillä silitetä MITÄÄN)
Ehdoton suosikkini on nuo vaaleanpunaiset housut, joissa seikkailee Siiri ja Myyry. Kangas on PiiPaan luomupuuvillaa.

          A on saanut myös pari mieluista kirjaa. Tuon eläinkirjan hän sai työkaveriltani Sa:lta ja Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen tarinoita partiotovereiltani. Kumpaakin on jo luettu A:le, vaikkei hän saduista vielä mitään ymmärräkään.

          Lisäksi lahjaksi on tullut iso kasa erilaisia vaatteita, Lindexin lahjakortti, vauvakirja sekä kummilusikka. Kummilusikastakin olisim halunnut laittaa kuvan, mutta se on tällä hetkellä vielä kaiverrettavana. Joka tapauksessa kummilusikka on Kalevala Korun ajaton Mesikämmen-lusikka.
Mesikämmen-kummilusikka
Kummilusikka (Kuva:http://www.kalevalakoru.fi/fi/mesikammen-kummilusikka)
        Huomenna suuntaammekin kohti Tampereen seutua, jossa olisi tarkoitus majailla ainakin pari yötä H:n äidin luona. Suunnitelmissa oli käydä myös H:n isän luona Päijät-Hämeessä, mutta voi olla, että se koukkaus jää tällä kertaa tekemättä. Lopuksi käymme vielä omien vanhempieni luona. Saa nähdä, miten paljon sukulaiset ovat hankkineet pikkuiselle joululahjoja... toivottavasti eivät paljoa, sillä meillä on jo niin paljon kaikkea ja esim vatteiden kohdalla mieluusti itse määrittelisin, millaisia vaatteita kaapeistamme löytyy.

-Massu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti