keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Siis tosi noloo!!!

            Luin jo aikoja sitten vau.fi -sivustolta artikkelin, jonka otsikkona oli "5 asiaa, jotka lapsesi näkee kotona -halusi tai ei!" Huvittuneena luin tekstiä, sillä aloin heti miettiä, mitä "kauheuksia" meidän lapsemme tulee ehkä kotonaan näkemään. Mieleeni tuli ainakin seuraavanlaisia asioita:

1. Vanhemmat (varsinkin äiti) hilluvat kotonaan alasti
Jos nyt totta puhutaan, voisin käyskennellä kotona varsinkin lämpimillä ilmoilla aina alasti. Varsinkin aamuisin viihdyn pitkiäkin aikoja ilman rihmankiertämää.

2. Isä kiroaa sopimattomassa tilanteessa tai paikassa
Itsekin saatan välillä kirota, mutten tee sitä koskaan vähääkään tuntemattomammassa seurassa tai lasten kuullen. En ole myöskään kironnut koskaan vanhempieni seurassa. Siksi taidankin olla niin herkkä mieheni kiroamiselle, sillä H tosiaan saattaa kirota joskus aivan huomaamattaan ja hyvin sopimattomassa seurassa.

3. Äiti koittaa saada rintansa pyörimään joko hytkyen tai ravistellen
Tosiaan, elän myös burleski-taiteilijan elämää, johon kuuluu olennaisesti tasseleiden pyöritys. Jollet tiedä, mitkä tasselit ovat tai miten niitä pyöritetään, käy katsomassa vaikka tämä YouTube -video!

4. Vanhemmat alkavat tanssia tai laulaa hullun lailla kuin salaman iskusta
Ja tätä ei tapahdu vain kotona, vaan välillä on ihan mukavaa laulaa operettia kauppatorilla tai järjestää mini-ravet liikennevaloissa. Myös kaikenmoinen twerkkailu ja booty-sheikkailu onnistuu varsinkin äidiltä... isä tosin koittaa joskus matkia...

5. Äiti tai isä toteaa: "Mä meen nyt kakalle!"

Jostain syystä tämä kuulostaa aina yhtä hauskalta aikuisen sanomana... Lausahdukseen voi hyvin yhdistyä myös housujen laskeminen valmiiksi jo ennen vessaan menoa (tätä tosin tapahtuu vain omassa kodissa).

6. Äiti mököttää
Ah, siinäpä vasta hyvä tapa riidellä! Sorrun tosiaan välillä mököttämiseen sen sijaan, että oikeasti puuttuisin asioihin.

7. Äiti näyttää hyvin huolittelemattomalta
Tykkään laittautua ja puunata itseni JOSKUS (siis lähinnä silloin, kun olen menossa esiintymään tai juhliin), mutta useimmiten saatan lähteä liikenteeseen edes vilkaisematta peiliin. Usein minulla saattaakin olla hammastahnaa poskessa, hilloa paidalla ja tukka takussa kun lähden jonnekin. Koska meikkaan todella harvoin, meikattuna usein unohdan naamassani olevat aineet. Niinpä ei ole mitenkään tavatonta, että huomaamattani hierustan antaumuksella ripsivärini pitkin poskia.

Noh, tässä nyt tuli mieleen ainakin nuo seitsemän asiaa. Haastankin kaikki lukijat ja blogin kirjoittajat kirjoittamaan joko kommentteihin tai omaan blogiinsa samanlaisen listan omasta elämästään!

-Massu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti