tiistai 4. marraskuuta 2014

Pienen lahjat

         Monet juuri lapsen saaneet ovat varmaankin tottuneet hukkumaan lahjoihin, joita sukulaiset ja läheiset tuovat juhlistaakseen uutta tulokasta. Meille noita lahjoja on siunaantunut vain muutamia, sillä luonamme ei ole edes käynyt paljoa vieraita. Minua tilanne ei paljoakaan haittaa, sillä emme oikeastaan ole mitään vailla. Lisäksi (hieman jopa itsekkäänä) olisin mieluusti tietoinen siitä, millaisia vaatteita tai leluja lapselleni hankitaan... Toisaalta saimme jo ennen lapsen syntymää aika paljon mm. vaatteita ja muuta vauvasälää ystäviltä ja sukulaisilta. Tässäpä kaikki, mitä olemme sukulaisiltamme lapsen syntymän jälkeen saaneet:         
            Heti kotiuduttuamme saimme lahjaksi (kummi)tädiltäni vaaleanpunaraitaisen mekon ja housut. Housut ovat kokoa 68 ja mekko kokoa 74. Menee siis vielä tovi, että pääsemme näitä tyttärellemme sovittelemaan.


           Myös anoppini ja tämän nykyinen mies antoivat "Esterille" vaaleanpunaraitaisia vaatteita. Sekä body että housut ovat kokoa 62.

            Viime perjantaina vanhempani tupsahtivat kylään ja heillä oli mukanaan vähän vaatetta pikkuiselle. Setäni ja tämän vaimo olivat lähettäneet kokoa 62 olevan bodymekon.

Lisäksi äitini oli käynyt ostamassa koon 56 vaaleanpunaisen haalarin sekä koon 62 kietaisupaidan.

Jos nyt ihan totta puhutaan, niin tuon vaaleanpunaisen haalarin vaaleanpunainen sävy ei aivan itseäni miellytä, mutta eiköhän tyttö sen itselleen kelpuuta. En ole niinkään hempeiden vaaleanpunaisten ja -sinisten perään, vaan pidän enemmän voimakkaista väreistä (vaikka värjäsinkin vähän aikaa sitten pari bodya tahallani vaaleanpuanaiseksi punaisten pyykkien joukossa...).
            Että jollei tytöllä nyt muuta ole, niin ainakin vaatteita piisaa!

-Massu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti